La família Robafaves i els Capgrossos centren la tarda de Sant Jordi

Centenars de nens i nenes amb les seves famílies han seguit un any més la cercavila de Sant Jordi. La cita ha començat al Pati del Cafè Nou on s’hi ha congregat la família Robafaves, els nans i figures de diverses escoles i entitats a punt per començar el recorregut. Des del Pati han passat per la Muralla de la Presó, el carrer Argentona, el carrer Bonaire, fins a la plaça Santa Maria i pel carrer Nou fins la Riera i davant de l’Ajuntament. Una cercavila de gegants que com cda any fa les delícies de gran i petits.

A la mateixa hora que la trobada de gegants, gegantes i nans de Mataró ha donat el tret de sortida l’actuació castellera de Sant Jordi.

Els Capgrossos han descarregat a la Diada de Sant Jordi el primer 3 de 8 de la temporada i un 4 de 8. Una actuació que els blau marins han completat amb el un 4 de 7 amb agulla i una torre de 7. Els castellers de Mataró han tancat la cita amb 3 pilars de 4 i un pilar de 5 al balcó, simultanis. Es tracta d’una cita molt especial a casa que avui ha comportat certs nervis en el moment de portar el primer 3 de 8 de la temporada, uns nervis però que no han fet perillar la construcció. Una bona actuació, que segons el cap de colla dels Capgrossos, ha de fer-los començar el tram important de la temporada amb bon peu.

La propera actuació dels Capgrossos serà el proper diumenge dia 6 de maig a Figueres.

 

Informa: C.Sánchez