La Destil·leria acull una exposició conjunta de Ricard, Thierry i Ivan Jordà

Per primera vegada els artistes Ricard, Thierry i Ivan Jordà, s'uneixen per fer una exposició conjunta titulada, "Contradiccions". La innovadora proposta s'exposarà des del 09 de juny fins al 14 de juliol en La Destil•leria. Els artistes valoren aquesta experiència com: "única i irrepetible", i destaquen que la seva intenció és ajuntar els tres punts de vista que té cadascun per crear una peça d'art crític. 

Els tres artistes van treballar durant un any a La Destil·leria per fer realitat els treballs d'aquesta exposició. Per al muntatge de les obres, es van utilitzar tècniques d'escultura, pintura, collage i finalment la instal•lació. Ruth Garcia, moderadora i part de l'equip de La Destil•leria, comenta la importància de tenir espais a Mataró que acullin als artistes.

L'exhibició compta amb 50 obres inèdites que es complementen per formar una proposta homogènia avantguardista actual, en la qual es tracten temes com: la mort, la sexualitat, el naixement, la societat de consum i la permanència del sistema capitalista.

 

Informa: M.Viteri/ E.Andrés