La creació femenina i la passió esportiva, eixos del "Poesia i +" 2018

Festival Poesia i +

El festival “Poesia i +” arriba a la seva tretzena edició apostant per la poesia de creació femenina i amb l’objectiu de transmetre passió i eufòria per aquest gènere literari. En el seu afany d’expansió, el festival, nascut a Caldes d’Estrac, afegirà Alella entre les seves parades arreu de la comarca. Pel que fa a la programació, la poesia s’acompanya de música i art. Per això destaquen el pintor Miquel Barceló, o el músic Enric Montefusco, així com la cantant i pianista Maria Coma. Eduard Escoffet, director artístic del festival, afirma que la intenció és seguir celebrant la poesia mentre es consolida.

Més enllà de consolidar el festival per tot el Maresme, el “Poesia i Més” també aposta per la nova generacions de poetes catalanes, en femení. Blanca Llum Vidal, Maria Cabrera i Maria Sevilla formen part del seguit d’artistes que donaran a conèixer la seva obra en aquesta nova edició. Com explica Escoffet, la intenció és combinar-se amb altres arts i gaudir de les sinèrgies. A més, en any de Mundial de futbol, el director artístic creu que han d’acostar-se a l’esport per transmetre i remarcar una passió i l’eufòria semblant i, de pas, arribar a tota mena de públics.

Guiats per la passió del poeta Palau i Fabra, el festival es celebrarà a Caldes d’Estrac, Canet, Sant Andreu de Llavaneres, Dosrius, Alella i Mataró. Les entrades pels diversos espectacles es van posar a la venda el dimarts 12 de juny i hi haurà la opció de comprar diversos abonaments.

 

Informa: M. Rodríguez