La coreògrafa mataronina Núria Serra presenta un llibre de poemes

"Allò que et vaig dir una vegada" recull poemes escrits durant vint anys

Núria Serra durant la presentació del llibre a la biblioteca Pompeu Fabra
Núria Serra durant la presentació del llibre a la biblioteca Pompeu Fabra

Núria Serra va aprofitar l'obligada aturada professonal per l'estat l'alarma dels primers mesos de la pandèmia de la Covid per rellegir poemes escrits al llarg de 20 anys que guardava en un calaix. 

NÚRIA SERRA
Vaig pensar que era el moment de revisar els textos; cosa que vaig fer amb la meva germana. Vaig dedicar-hi un temps durant la pandèmia ja que no podia pujar als escenaris. Així, aquest petit escenari que són els fulls d'un llibre em servien per arribar a la gent.

Així va néixer el poemari "Allò que et vaig dir una vegada", que ara veu la llum publicat en un llibre que l'autora ha presentat a la bibloteca Pompeu Fabra de Mataró. 

NÚRIA SERRA
És un recull poètic de sensacions, de coses viscudes. Tot el que m'ha impactat. És un recull poètic de sentiments i vivències dels últims vint anys.

Alguns dels poemes són versions de les cartes que enviava a la seva parella quan aquest residia a Madrid. També històries inspirades en la vida real i en espais com el metro.

NÚRIA SERRA
Vaig començar a escriure mirant la gent al metro, a l'autobús, entre classes a la universitat o fent un cafè. 

Durant la presentació, Núria Serra ha combinat lectures dels seus poemes amb fragments de dansa, la seva especialitat artística. Núria Serra es va inciar en el món de la dansa a l'emblemàtic acadèmia de la mataronina Enriqueta Alum.

La neboda de l'autora també ha participat a la presentació interpretrant moviments de dansa. 

El llibre està editat per Azur Editorial i es pot trobar a les llibreries i en portals d'Internet.