La coreògrafa mataronina Núria Serra estrena El Petit Príncep al Teatre Gaudí

La directora de la companyia NS Dansa explica a l'entrevista de Mataró Ràdio que també portarà un espectacle musical al Casal Aliança el 16 d'abril

La coreògrafa mataronina Núria Serra a l'entrevista de Mataró Ràdio
La coreògrafa mataronina Núria Serra a l'entrevista de Mataró Ràdio

La coreògrafa mataronina i directora de la companyia NS Dansa, estrena una versió del Petit Príncep en format de dansa contemporània adaptada al públic infantil.

NÚRIA SERRA, directora NS Dansa.
L'hem adaptat amb un llenguatge contemporani però amb moments visuals molt infantils. Hi ha elements molt petitets, com els planetes per on va viatjant, el mirall del presumit, objectes que a la canalla els crida molt l'atenció.

El Perit Príncep es pot veure al Teatre Gaudí de Barcelona els dies 9, 10, 16 i 17 d'abril i coincideix amb una altra obra d'autor i factura mataronina, "Amors", de Pere Anglas.
Núria Serra també és notícia perquè el dia 16 d'abril porta al Casal Aliança l'obra "The little night Cabaret" ("Una petita nit de Cabaret"), que combina música, cançons emblemàtiques dels musicals, dansa i humor.

NÚRIA SERRA, directora NS Dansa.
La gent surt encantada i pregunta quan tornarem a veure aquest espectacle. De fet hi ha municipis on hem tornat dues i tres vegades a fer l'espectale. Crec que qui vingui s'ho passarà bé perquè hi ha de tot.

D'altra banda, Núria Serra presentarà el seu llibre de poemes "Allò que et vaig dir una vegada" al Centre Cultural Blanquerna de Madrid el 21 d'abril.