La Coral la Nota manté els clàssics i afegeix temes actuals al repertori del concert de Santes

La Coral la Nota ha ofert aquest dissabte el seu tradicional concert de Santes al Pati de les Caputxines. Una bona manera de mostrar al públic les cançons fetes al llarg del curs i fer-lo ballar i cantar amb un repertori que, com és habitual, manté la meitat dels temes i n’incorpora de nous. Sota la direcció de Gabriel Miralles, la coral ha ofert clàssics com Mr Sandman, un medley de Michael Jackson i cançons més actuals, com per exemple, alguns dels temes de la banda sonora de la pel·lícula de La La Land. 

Els músics Anna Puig, Aleix Vives i Jordi Ribas de la Hoz han acompanyat les veus de la coral que també han interpretat cançons del rei del rock com Elvis Presley o altres hits de Simon and Garfunkel o els BeeGees. Potser l’única qüestió a resoldre de cara al futur és l’emplaçament. Gelada assegura que el Pati de les Caputxines és un lloc meravellós, però queda petit per a la quantitat de públic que vol gaudir del concert.

Un concert de Santes ineludible per a la Coral la Nota, que tot just ha celebrat el seu vinté aniversari i vol seguir sumant anys amb bona música.

M.Rodríguez / C.Mora