La companyia The Sullivan’s porten el circ al Casal Aliança

Després de l’aturada cultural per la Covid-19 el cicle Sortim en Família ha tornat a aixecar el teló amb ‘Total Glamour’

Imatge: Mataró Audiovisual

El cicle Sortim en Família ha tornat a engegar motors de la mà de Circulant, Circ en Moviment. Ho ha fet aquest cap de setmana amb l’espectacle ‘Total Glamour’ de la companyia The Sullivan’s. Una companyia que actualment resideix al Baix Montseny ensenyant circ quan no volten amb els seus espectacles de circ itinerant, cabarets o gales.

Entrada esglaonada, mascaretes, gel d’hidroalcohòlic, distàncies a platea i control d’aforament. Tot estava a punt aquest diumenge al Casal Aliança perquè petits i grans gaudissin de números de circ plens de malabars, mini trapezi, antipodisme i, fins i tot, participació del públic.

Com als The Sullivan’s moltes companyies han estat aturades en els darrers mesos. La pandèmia de la Covid-19 havia paralitzat tota la cultura que ara, a poc a poc, es comença a reprogramar. La companyia de circ ha aprofitat els mesos d’aturada per seguir creant espectacles i la funció de Mataró, ha estat també per ells, una de les dues que aquest cap de setmana els ha fet tornar a actuar als escenaris, després de tant de temps.

El pròxim espectacle previst dins del cicle Sortim en Família serà el 13 de desembre. S’anomena ‘Un conte de Nadal’ i és un espectacle de titelles que treballa per preparar el Nadal i buscar el tió. Un espectacle que tindrà lloc al Casal Aliança i que anirà a càrrec de Maresme Titelles.

Informa: M.Gómez / M.Castilla