La Companyia Mediterránea estrena a Mataró el seu primer espectacle: ‘SSentidos’

L’actuació, organitzada per l’Asociación Danza y Eventos Mataró (ADEM) i l’Ajuntament, ha tingut lloc aquest diumenge al Parc Central

La Companyia Mediterránea ha presentat aquest diumenge al Parc Central de Mataró ‘SSentidos’, un espectacle de clàssic espanyol i flamenc amb música en viu. L’actuació, que ha comptat amb la col·laboració del ‘cantaor’ mataroní Luis Sánchez i del guitarrista José Gabriel Calderón, ha ofert diverses coreografies  i la interpretació d’algunes cançons del pop espanyol. Entre elles, ‘Mediterráneo’ i ‘Lucía’, de Joan Manuel Serrat, o ‘Pedacitos de ti’, Antonio Orozco. 

Sobre l’escenari, mostrant el seu art, els ballarins i les ballarines de la Companyia Meditérranea, que està formada pels millors alumnes de l’escola d’ADEM, l’Asociación Danza y Eventos Mataró. L’espectacle ha estat una oportunitat per veure’ls ballar en directe alegries, ‘bulerías’ i ‘farruca’. 

L’actuació d’aquest diumenge ha estat l’estrena de ‘SSentidos’, però també la presentació oficial de la Companyia Mediterránea. Anomenada abans Jarana, la companyia professional d’ADEM ha aprofitat el canvi de cicle que ha suposat la pandèmia per fer ara una renovació i oferir un espectacle nou i diferent. 

La presentació de ’SSentidos’, organitzada per ADEM amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, ha estat la primera actuació oficial de la Companyia Mediterránea, però no l’última de la temporada. De moment, té previst actuar per Sant Joan també a Mataró i més endavant a la Costa Brava i a França.  

Informa: B.Doñate i E.Andrés