La companyia mataronina Veus Veus representa una versió nova de Hansel i Gretel

Es tracta d'un dels espectacles que tenen lloc aquestes Santes a l'espai familiar de l'Escola Torre Llauder

El conte tradicional de Hansel i Gretel amb perspectiva de gènere. Aquesta ha estat la proposta que la companyia mataronina Veus Veus ha portat avui a l’espai familiar de l’Escola Torre Llauder. Un dia més les entrades s’han exhaurit ens els dos passis de l’espectacle. Tal com ha explicat un dels protagonistes de l’obra, Nil Bofill, que interpreta Hansel, els contes tradicionals s’han d’anar adaptant a l’actualitat, en aquest cas donant protagonisme al principal personatge femení, la Gretel, un paper més destacat que mai.

Un espectacle que fa tres anys que gira per escenaris de tot l’estat espanyol i que és molt versàtil perquè ha tingut una gran rebuda per part de totes les edats. La companyia mataronina Veus Veus però s’ha mostrat més que satisfeta de poder actuar a la seva ciutat i més en una cita assenyalada com és la de la festa major de Les Santes.

L’Escola Torre Llauder acollirà demà, en els passis de matí i tarda, l’espectacle “La cigala i la formiga” de la companyia Xip Xap. Una cita en la que es repassarà totes les estacions de l’any a través de les cançons.

Informa: C.Sánchez/M.Castilla/E.Sitjà

Tags: