La Col·lectiva Sant Lluc es prepara per obrir l’1 d’octubre 

Més d’una seixantena d’artistes formaran part de la Col•lectiva Sant Lluc 2020, entre els quals en destaquen Catherine Lorton, que va inaugurar l’exposició 'BIOGEOMETRIES' el maig del 2019, Mònica Vilert, guanyadora del Premi Torres García-Ciutat de Mataró l’any passat, o Albert Geronès, protagonista de l’exposició del mes de març a l’Espai Capgròs ‘Fons de mar’.

L'exposició també comptarà amb una visita comentada com a activitat complementària a la mostra. A més, els artistes voluntàriament podran fer un recorregut als visitants per detallar més profundament la seva obra. S’exposaran un total de 80 obres de temàtica lliure tant de socis de la mateixa associació artística, com dels que no ho són. 

Aquest any però, la possibilitat que tenien els Batxillerats artístics de Mataró per participar en la Col•lectiva, aquest any no s’ha pogut portar a terme a causa del final de curs atípic que va provocar la crisi sanitària de la Covid-19.

La mostra anual que l’Associació Sant Lluc per l'Art organitza des de fa 74 anys de manera ininterrompuda, s’exposarà una vegada més a l’Ateneu de la Fundació Iluro a partir del dia 1 d'octubre i tancarà les portes el 8 de novembre.