La Col·lectiva 300 es podrà veure una setmana més a la Destil·leria

La Destil·leria prorrogarà una setmana la Col·lectiva 300, una exposició en què participen 32 artistes i que, per segon any consecutiu, reuneix diverses modalitats artístiques com la pintura, el dibuix, la ceràmica o la joieria. Una mostra que, segons explica la directora de la Destil·leria, Agit Baqué, permet veure el panorama artístic de Mataró i conèixer diferents perfils d’artistes, des dels més consagrats i reconeguts fins a joves novells que volen mostrar la seva obra.

Totes les obres costen 300 euros i és tot el que tenen en comú. A més, l’exposició va canviant, perquè a mida que es van venent les obres, se n’exposen de noves. Obres que, segons Baqué són de gran qualitat artística i que es podran veure fins el proper 17 de gener. Després, serà el torn per a la mostra de Tinta Invisible, on veure diverses obres d’artistes barcelonins.Baqué explica que la intenció és veure què es fa fora de la ciutat, aprendre’n i fer sinèrgies.

També assegura que estan satisfets per la consolidació de la quarta temporada i per com han funcionat apostes com el teatre, exposicions i tallers.

 

Informa: M. Rodríguez