La Coixinera, a punt per publicar 'Tenim i tindrem!'

La Coixinera aconsegueix 4.680 euros per produir el seu pròxim disc “Tenim i tindrem!” a través de la plataforma Verkami. El nou disc, que ja estava enllestit quan van iniciar la campanya de finançament, serà presentat aquest mes de març i esperen poder tornar les recompenses als 166 mecenes abans de Sant Jordi. Aquest cop el grup mataroní ha decidit crear cançons íntimament relacionades amb la situació que viu el país, ja que consideren que no podien presentar un disc com qualsevol altre.

El disc que, compta amb 12 cançons està replet de col·laboracions com la de l’exconseller Lluís Puig, el raper Valtònyc o el grup infantil El Pot Petit, entre d’altres. Des de la campanya de Verkami també han rebut el recolzament de gent del maresme i també d’arreu de Catalunya.

El nou treball es podrà escoltar a partir del 6 de març a les plataformes digitals. Serà el 13 del mateix mes, quan es faci la presentació formal al Festival Tradicionàrius de Barcelona amb l’actuació en directe de la formació mataronina.

Informa. E.Vallmajor