'La Cigala i la formiga' tanca els espectacles familiars de Torre Llauder

La companyia lleidatana Xip Xap ha portat aqusest muntatge l'últim dia de programació de la festa major de Les Santes

Últim dia de Santes i últim espectacle familiar a l’Escola Torre Llauder. Avui nou èxit d’assistència a aquesta proposta que ha anat a càrrec de la veterana companyia de Lleida “Xip Xap”. Els infants han pogut gaudir d’un espectacle de titelles de la faula la Cigala i la Formiga, un conte tradicional que amb l’ajuda de les cançons parla de l’amistat i de les diferents maneres de veure la vida.

La companyia lleidatana ha patit diversos cops al llarg de la pandèmia, primer el confinament i després el tancament que també va perjudicar aquesta zona sanitària de Catalunya. És per això que ha volgut posar èmfasi en la feina que s’està fent des de diferents esferes per poder continuar garantint la celebració d’actes culturals.

La companyia Xip Xap que va néixer a Lleida el 1983 destaca per ser autònoma en els diferents processos creatius de la representació. A excepció de la direcció dels espectacles, els seus integrants es fan càrrec des de la creació del vestuari, decorats o titelles fins a la representació dels personatges.

Informa: C.Sánchez/E.Sitjà

Tags: