La Cavalcada de Reis tindrà nova carrossa pagada amb l'euro de Santes

La nova carrossa s’afegirà a les actuals i, en cap cas, substituirà a cap de les existents fins ara

Ses Majestats els Reis d'Orient al balcó de l'Ajuntament
Ses Majestats els Reis d'Orient al balcó de l'Ajuntament

Mataró tindrà una nova carrossa per a la Cavalcada de Reis. Es farà amb els 38mil euros recaptats amb les entrades que van pagar els mataronins per assistir als actes de Les Santes. Ho ha avançat en exclusiva a Mataró Audiovisual, el regidor de Cultura, Xesco Gomar, on ha dit que el disseny i construcció d’aquesta nova carrossa respon a la necessitat d’enriquir el que és un dels actes més multitudinaris de l’any a Mataró. Com ha dit Gomar, la nova carrossa s’afegirà a les actuals.

En el marc d’una entrevista per fer balanç dels costos i ingressos de l’edició 2021 de la Festa Major de Mataró, el titular de cultura de l’Ajuntament també ha avançat que els més petits podran tornar a gaudir del Campament Reial, que ja el Nadal passat va haver de substituir la Cavalcada de Ses Majestats els Reis de l’Orient. De fet i, anant més enllà, Xesco Gomar ha garantit la celebració de la Cavalcada, sempre que el Procicat no digui el contrari. En qualsevol cas, el regidor de cultura ha dit també que es treballa perquè convisquin en el temps la gran rua de Ses Majestats el 5 de gener amb el campament que s’instal·laria al Parc Central Vell.

La bona experiència de l’anterior Campament Reial fa que la regidoria aposti novament per celebrar-ho, ampliant l’oferta cultural del que passi al voltant d’aquesta instal·lació.