La Cavalcada canvia de recorregut i no passarà pel centre

Mataró recuperarà la Cavalcada de Reis després de la pandèmia i ho farà amb un nou recorregut i sense recepció a l'Ajuntament. Els Reis Mags i la seva comitiva sortiran des de la zona del Teconcampus i arribaran al Polígon de Mata-Rocafonda

Els Reis Mags i la seva comitiva tornaran a desfilar pels carrers de la ciutat aquest pròxim 5 de gener. Ho faran per primer cop des de l'inici de la pandèmia, amb un recorregut diferent de l'habitual i sense passar pel centre de la ciutat. Això farà que no hi hagi la clàssica recepció oficial dels Reis Mags a l'Ajuntament, moment en què Melcior, Gaspar i Baltasar s'adreçaven als més petits des del balcó i rebien les claus de la ciutat de la mà de l'alcalde.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, el recorregut deixarà el centre de la ciutat i traçarà una mena de semicercle amb sortida des del Tecnocampus, concretament des de l'avinguda d'Ernest Lluch, i arribada al carrer Foneria, situat al polígon de Mata-Rocafonda. En el seu recorregut la Cavalcada passarà per Porta Laietana, camí Ral, des d'allà pujarà per l'avinguda Francesc Macià i després pel carrer Joan Larrea fins a agafar la ronda O'Donell. Des d'aquí s'iniciarà un llarg tram passant per plaça Granollers, camí de la Geganta, plaça Espanya, i ronda Alfons X el Savi. Tot seguit es girarà per la carretera de Mata fins a arribar a la plaça d'Alfred Opisso, des d'on s'entrarà al polígon de Mata-Rocafonda, per arribar al seu destí, el carrer Foneria.

Amb aquest nou traçat la Cavalcada mataronina evitarà les obres que tallen part del camí Ral i deixarà el centre de la ciutat, part important del recorregut durant els últims anys. Aquesta arrencarà a 2/4 de 6 de la tarda i està previst que arribi al seu lloc de destí cap a 2/4 de 9 del vespre.

La Cavalcada, tot i que prevista i dissenyada segueix a expenses del Procicat i de l'evolució de la pandèmia.