La Cavalcada 2018 comptarà amb 21 carrosses i 30 comparses

La Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient ho té tot a punt per visitar demà els carrers de la ciutat. 21 carrosses, 30 comparses i més de 800 participants de diverses entitats ompliran Mataró de llum, so i color. La rua mantindrà la seva estructura en cinc grans blocs: l’obertura i el tancament, així com  el seguici del rei blanc, el seguici del rei Ros i el del rei negre. Una de les col·laboradores artístiques, Carme Buscà, assegura que cada any aposten per canviar alguns aspectes de cada carrossa i, tot i no poder avançar gaire sorpreses, creu que la Cavalcada 2018 sorprendrà.

La Cavalcada sortirà a les 17.30 h de la plaça de Puerto Rico, i continuarà per la ronda d’Alfons X el Savi, la plaça d’Espanya, el Camí de la Geganta, la plaça de Granollers, la ronda O’Donnell, el Camí del Mig i carrer de Miquel Biada, Camí Ral fins plaça de Santa Anna i la Riera fins arribar a l’Ajuntament. Tot plegat, una feina que mobilitza 19 entitats, molts voluntaris i que veuran més de 50.000 persones.

Per cinquè any consecutiu, els Reis d’Orient baixaran cap a la plaça de Santa Anna per explicar als infants el conte de Reis. Una cavalcada que repartirà 1500 quilos de caramels sense gluten, aptes per a celíacs.

Informa: M. Rodríguez