La Casa de la Música segueix apostant per la música en directe

Hi ha programats 4 concerts a la Sala Clap, el Vermut Musical, el cicle Músiques Tranquil·les i els espectacles del Xics’n’Roll amb Queen i Albert Pla al Teatre Monumental, només aquest mes d’abril

Després de l’èxit del concert de Lildami a la Sala Clap, en el qual es van esgotar les entrades poques hores després de posar-les a la venda, la Casa de la Música mira endavant i manté la programació anunciada adaptada a les mesures de seguretat. És per això que de cara a aquest mes d’abril arrenca amb quatre propostes musicals que formen part de la gira Curtcircuit, promoguda per les Cases de la Música i l’Associació de Sales de Concert de Catalunya (ASSAC). La formació mataronina Cine Núria enceta els concerts d’aquest abril amb la presentació del seu nou EP nascut durant el confinament. Tocaran aquest divendres 9 d’abril, en el que representa una de les apostes pels grups locals que té la Sala Clap. L’endemà, 10 d’abril, aterra a Mataró Itaca Band, que tocarà en dos passis consecutius, tot i que pel de les vuit del vespre ja no queden entrades. De cara al 16 d’abril qui pujarà a l’escenari serà el jove quartet Marialluïsa que comptarà amb el cantant i guitarrista Lluís Cabot i aprofitaran tots ells per presentar el primer LP de Marialluïsa anomenat ‘Pren-t’ho amb calma’ i el segon EP en solitari de Lluís Cabot, que rep per títol ‘Fernanda’. I per acabar, el dia 17 d’abril serà el torn de Meritxell Neddermann i el seu piano, amb la barreja d’estils que tant la caracteritza, a cavall de la música clàssica, el jazz o l’indie.

A més de la programació a la Sala Clap, la Casa de la Música continua amb els Vermuts Musicals, que aquest diumenge posen punt final amb Carles Duart, la temporada del Músiques Tranquil·les que el dijous 15 d’abril porta a la cantant i pianista Lucia Fumero i l’espectacle Xics’n’Roll que aquesta vegada repassarà la discografia de Queen. A més, també hi ha programat l’espectacle d’Albert Pla al Teatre Monumental el dissabte 24 d’abril.

Informa: M.Gómez