La Casa Coll i Regàs reobre en el seu horari habitual

Casa Coll i Regàs

La Casa Coll i Regàs reobre en el seu horari habitual a partir del proper 18 de juny. Després de tres mesos d’inactivitat presencial, la Fundació Iluro ha preparat un pla que garanteixi la seguretat i benestar del públic i del seu personal. És per això que es redueix a un terç la capacitat per visita guiada amb el recorregut limitat i senyalitzat per respectar la distància de seguretat de 2 metres. L’ús de mascareta és obligatori i es recomana comprar les entrades a través d’internet i reservar la visita prèviament. El pagament es pot fer en línia o amb targeta, tenint en compte que no s’acceptaran diners en metàl·lic.  La Casa ha intensificat els protocols de neteja i desinfecció i es posa gel higienitzant a l’entrada. També s’han instal·lat pantalles de metacrilat al mostrador d’atenció al visitant. Ho ha explicat Marta Ibarz, directora de la Casa Coll i Regàs. 

Amb les condicions actuals, de moment no estaran disponibles ni les activitats familiars ni els Escape Room. Per compensar, s’oferiran propostes virtuals (mandales per dibuixar i dinàmiques per fer en família). Tenint en compte les limitacions d’aforament, la Casa Coll i Regàs ha creat uns packs regal per comprar entrades amb preus especials sense data. Amb aquests packs es podrà comprar entrades per l’Escape Room amb data per determinar quan l’activitat torni a estar disponible.

El dia de la reobertura de la Casa Coll i Regàs, el dia 18 de juny, s’estrenarà una nova activitat: “Tastos modernistes a la fresca”. Una iniciativa que pretén ser una experiència exclusiva que fusiona l’arquitectura modernista amb la cultura enogastronòmica. Els tastos tindran lloc al pati de la casa per gaudir en un espai obert envoltat d’art, tal i com explica Albert Cerdán, responsable “Gastro” de la Casa Coll i Regàs.

També s’ha creat el “Maridatge de vins amb Modernisme” amb la col·laboració de la DO Alella de moment en format en línia i quan sigui possible es farà presencialment. La compra online inclou 4 vins DO Alella que s’envien a domicili juntament amb l’enllaç per veure el vídeo d’una visita exclusiva de la mà dels guies oficials de la Casa al costat d’experts enòlegs i sommeliers dels vins.