La Casa Coll i Regàs es converteix en 'escape room' per celebrar els 121 anys

La Casa Coll i Regàs es transforma en un escenari de joc per commemorar els 121 anys de la col·locació de la primera pedra. Per descobrir aquest equipament modernista d’una manera totalment diferent la Fundació Iluro ha posat en marxa una nova activitat en la que transforma la casa dissenyada per Puig i Cadafalch en un ‘escape room’. Així, totes les persones que hi participin hauran de descobrir quin és el secret amagat dins la casa, un dels tresors, diu el joc, més ben custodiats de la humanitat. La iniciativa neix amb la voluntat de donar a conèixer l’equipament a través de noves fórmules i nous formats per arribar a nous públics. 

En grups de màxim vuit persones es podrà intentar resoldre el misteri de la Casa Coll i Regàs. Es proposa a tots els participants recórrer diverses estances de l’equipament mentre es resolen els enigmes, se superen els reptes i les proves. Només es podrà aconseguir afinant tots els sentits i superant tots els obstacles que es presentin pel camí. Aquesta pràctica anomenada ‘escape room’ és una iniciativa estesa a tot el món on el treball en equip ha de servir per resoldre tots els enigmes que es plantegen. A Catalunya hi ha més d’un centenar d’empreses que ofereixen aquest tipus de joc que té una durada de temps limitada. La Casa Coll i Regàs barreja la part cultural amb la part lúdica i això fa que aquest ‘escape room’ sigui més particular. 

A la Casa Coll i Regàs s’ha d’intentar trobar el misteri amb un total de 60 minuts. Aquesta activitat serà complementària a la de les visites guiades regulars a l’equipament i tindrà lloc el primer diumenge de cada mes en dues sessions. Un escenari modernista que ara barreja el misteri amb l’arquitectura i la cultura.

 

Informa: M.Gómez