La botiga de Les Santes serà a plaça Santa Anna i no a Can Marfà

Es vendran els elements de marxandatge de la festa i les samarretes, que també es podran comprar als comerços associats al NEM

Imatge Santes 2019
Imatge Santes 2019

L’Ajuntament fa anys que situa a la plaça de Santa Anna un mòdul prefabricat que actua com a punt de venda de samarretes de Les Santes. Aquest any, per primera vegada, serà aquest l’espai físic amb tots els productes de marxandatge de la festa. Un espai que substitueix el que en els darrers anys ha estat Can Marfà. Així doncs, a Can Marfà ni productes de Santes ni exposició de fotografies, que es trasllada a La Presó. Des de l’Ajuntament asseguren que la nova aposta és la venda de samarretes a través dels comerços del NEM.

En aquesta botiga ubicada a la plaça de Santa Anna s’hi podran trobar les samarretes, recollir les comandes que s’hagin comprat per internet i comprar tota mena d’elements de la festa com ara el ventall, la motxilla, la bossa de cotó, la cinta clauer o l’ampolla. També el barret de palla, la tovallola, els gots reciclables o els tradicionals barrets i mocadors de correfoc. Altres elements singulars de la tradicional botiga de Les Santes són les figures de goma de la festa elaborades per l’Associació Cultural i15. Aquest any s’estrena la figura de la Momeroteta.

Informa: M.Gómez / J.Dormuà

Tags: