La Big Swing Solution fa crida pel Tast de Jazz

La plaça de Santa Anna s’ha convertit en una pista de ball improvisada en què el swing ha estat el protagonista. Moviments ràpids, intercanvi de braços i de parella al ritme de les melodies i estandards de jazz, blues i swing que han interpretat els membres de la Big Swing Solution, i que ha servit de presentació del què serà la setena edició del Tast de Jazz. Els assistents al concert han ballat clàssics com Billie Holiday, Louis Armostrong o Cole Porter. Ivó Oller, president de Jazz Maresme, un dels col·lectius organitzadors del Tast, ha estat el trompetista d’aquesta Big Swing Solution, de la que formen part músics de primer nivell de l’escena catalana.

Sobre el cartell de la setena edició, cal esmentar  l’eclecticisme d’estils i la barreja de músics nacionals i internacionals. L’encarregada d’obrir el Tast de Jazz dijous serà Big Mama Montse. 30 anys de carrera musical avalen la veu femenina, bluesera i amb un caràcter únic de Big Mama Montse. Divendres 31, el South American Project del trompetista Guillermo Caliero, una proposta instrumental que combina estils diversos, on no hi falten el tango, la samba i la salsa. Dues propostes que corona Ray Gelato, el gran cap de cartell i reclam d’aquest Tast de Jazz.

Les entrades ja són a la venda per internet i a la direcció de cultura. Un tast que aquest any, recordem-ho, canvia la vil·la romana de Torre Llauder pel caràcter intimista del Pati del Cafè Nou.

Informa: M. Rodríguez /C. Mora