La Big Band Jazz Maresme acosta el Nadal amb un concert especial

La formació va estar acompanyada per Marian Barahona, una de les millors veus del panorama jazzístic

El teatre Monumental de Mataró va ser l'escenari divendres del concert especial de Nadal que va oferir la Big Band Jazz Maresme. En aquest recital van comptar amb la col·laboració de Marian Barahona, una de les millors veus del panorama jazzístic actual. El director de la Big Band Jazz Maresme, Gerard Nieto, va explicar que el concert de divendres venia a substituir el que la formació tenia previst fer per Les Santes, la festa major de Mataró, però que per culpa de la pandèmia no es va poder fer. En aquest sentit, Nieto també va reconèixer la dificultat de poder oferir un concert avui en dia a causa de la Covid-19 i les seves restriccions derivades.

El repertori d'aquesta formació sempre ha estat un dels més enèrgics i vistosos del món del jazz i, en aquesta ocasió, van oferir una selecció dels temes més representatius perquè l'orquestra pugui lluir amb els seus solistes.
Per la seva banda, la cantant Marian Barahona va expressar la seva satisfacció de poder oferir un concert en temps de pandèmia i més de poder fer-ho amb la Big Band Jazz Maresme, una formació amb la qual hi té una estreta col·laboració des de fa molts anys.

La Big Band Jazz Maresme es va fundar el 2005 i compta amb músics de renom en l'escena musical catalana com el trompetista Ivó Oller o el mateix Gerard Nieto, entre d'altres.