La 8a edició del Festival Tast de Jazz arriba amb una nova ubicació

Mataró acollirà a finals de mes el Festival Tast de Jazz.  Ho farà entre el 29 i 31 d’agost.  Aquest festival ja està més que consolidat com una de les millors propostes musicals. No tan sols de la ciutat si no també a escala catalana.I és que es tracta ja de la 8a edició, que tindrà 3 concerts distribuïts entre els tres dies que dura el festival. El diumenge abans, també es du a terme una cercavila per anunciar l’arribada del Tast . Recorrerà els carrers del centre de la ciutat i estarà acompanyada a l’estil del dixieland per la banda saragossana Dixie Rue del Percebe. 

Aquest any la ubicació és nova, l’espai habilitat a la Residència Sant Josep. És, de fet, la novetat principal, aquest canvi d’ubicació a un espai que seguirà sent a l’aire lliure i que l’organització considera molt acollidor. El pianista August Thrarats i el guitarrista i cantant Amadeu Casas tocaran al ritme de blues i swing. Un estil musical que s’emmarca al gènere del jazz. Els plats forts arriben els dos últims dies del Festival, on hi haurà la presència del reconegut i prestigiós saxofonista, Stefano di Battista. Stefano estarà acompanyat de la banda DEA Tri, que aprofitaran per presentar el seu últim disc.

Per concloure, el Festival s’acomiadarà dels assistents amb el concert de Michele Hendricks Quintet, estatunidenca i llegenda del jazz. Filla de Jon Hendricks, un dels millors cantants de jazz de tots el temps. Aquest Festival està organitzat per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i Associació Jazz Maresme i Fabrés Produccions. Ara que ja se sap la programació del Festival, només queda esperar i fer lloc a l’oferta gastronòmica que hi haurà durant les tres vetllades previstes.

 

Informa: A.Pérez-Vico / J.Peñaranda