La 35a Setmana de la Música Antiga inclou l'EMMM per primera vegada

La Setmana de la Música Antiga arriba a la seva 35a edició i ho fa amb la voluntat de posar sobre la taula les fronteres del barroc. És per això que aquest any se centrarà en dos dels grans músics de l’època. Per una banda Claudio Monteverdi, aprofitant que aquest any s’han celebrat els 450 anys del seu naixement i que és considerat un dels pioners de la música barroca. Per l’altra, el segon protagonista serà Georg Philipp Telemann, un dels darrers grans genis d’aquesta època que també aquest 2017  se n’ha commemorat un aniversari, en aquest cas els 250 anys de la seva mort. 

Precisament els quatre concerts previstos es faran dins de la Basílica de Santa Maria de Mataró, en concret a la Capella dels Dolors i també a l’altar del Roser. A més dels quatre concerts s’ha organitzat una activitat paral•lela que aquest any i per primera vegada va de la mà de l’Escola Municipal de Música de Mataró. Una proposta que celebren des de la direcció de la Setmana de la Música Antiga perquè creuen que és també una manera de crear ambient, d’apropar aquesta música al jovent i recordar que les activitats paral•leles sempre han existit amb aquest estil de música. 

La Setmana de la Música Antiga se celebrarà del 12 al 26 de novembre. Tota la programació i l’obtenció de les entrades es podrà fer a través del web de cultura de l’Ajuntament de Mataró.

Informa: M.Gómez