La 24a Fira de Dibuix i Pintura torna a omplir d’art la Riera

Art abstracte, paisatges, marines o pintures amb les flors com a protagonistes. Això i més és el que s’ha pogut veure aquest dissabte a la vint-i-quatrena edició de la Fira-Mercat de Dibuix i Pintura de Mataró, una cita anual que arriba a la primavera i converteix la Riera en una autèntica galeria d’art.

Durant el matí i la tarda, diversos artistes, tant locals com d’arreu de Catalunya, han pogut mostrar les seves obres originals amb l’objectiu d’exhibir-les i poder-les vendre entre tots aquells que s’apropaven a la Riera.  

L’activitat està organitzada per la Unió de Botiguers de Mataró i té com a finalitat aprofitar l’atractiu de l’art per promocionar els comerços del centre.

La Fira de Dibuix i Pintura ha coincidit aquest any amb la vuitena edició d’una altra activitat artística: el Museu Obert, la Mostra d’Art als Aparadors de Mataró.

Així, des del passat 6 de maig, els aparadors d’uns vuitanta establiments de la ciutat mostren diverses obres d’artistes de l’Associació Sant LLuc per l’Art de Mataró i dels fons d’art de la Col·lecció Bassat i de la Fundació Iluro.

El Museu Obert, que està organitzat per la Unió de Botiguers amb el mateix objectiu que la fira, acabarà el proper diumenge 19 de maig.

Informen: B. Doñate i O. Batlle