L’espectacle 'Latung La La en dansa' pren forma a Can Gassol

Després de dues setmanes de residència, el nou projecte de David Ymbernon obre les portes en format assaig obert. L’espectacle incorpora la dansa com a novetat

'Latung La La en dansa', el nou projecte de David Ymbernon, arriba a Can Gassol en format assaig obert. Després de dues setmanes de residència, l'artista ha presentat aquesta actuació que, com a novetat, incorpora la dansa. Ymbernon sempre s'ha sentit atret per aquesta disciplina, però mai s'hi havia exposat. Fins al moment sempre havia treballat la seva poesia escència amb objectes i ninots i ara fa un canvi d'escala i comença a interrelacionar el cos amb el seu material habitual.

Tots aquells que alguna vegada hagin vist Latung La La s'hauran fixat en la predominança del color taronja en la il•luminació de l'espectacle. Ymbernon explica que aquesta tonalitat és el fil conductor dels seus espectacles i que li transmet el confort i la llibertat necessaris per a l'actuació.

L'espectacle està acompanyat per la música en directe de Xavi Lloses i també per la col·laboració de la seva filla Daida.

Informa: J.Peñaranda/ M.Castilla