L’espectacle ‘Nu’ compta amb una banda sonora mataronina

"Nu"

Despullar el circ fins arribar a l’absurd és el que proposa l’espectacle ‘Nu’ de la companyia Animal Religion. L’obra, dirigida per Quim Girón i creada conjuntament amb el músic mataroní Joan Cot i la dissenyadora d’il•luminació Joana Serra, planteja un viatge de cinc personatges per diversos mons on les seves relacions humanes es barregen amb els objectes quotidians, els colors llampants, l’humor, la màgia i la poesia. Un espectacle lleuger i flotant tal i com ha explicat el seu director a Mataró Audiovisual.

Després de l’èxit de “Fang”, Animal Religion ha fet néixer ‘Nu’ a través de l’encàrrec directe del propi Ateneu Popular 9 Barris, espai en el que es representa en aquests moments l’espectacle. Des de la companyia aprofiten per mostrar totes les disciplines artístiques a les que es dediquen a més a més del circ. Tot i això, aposten per un nou concepte de circ, amb l’objectiu de trencar fronteres amb el cos per tal d’acostar-se a tots els llenguatges possibles: el cos, la llum o el so.  Ho ha explicat Joana Serra, encarregada de la il•luminació de la companyia.

En aquests moments l’espectacle es pot veure fins el 20 de gener al tradicional Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris de Barcelona tot i que ja està programat per l’Auditori de Granollers pel dia 26 de gener i tenen la intenció de portar-lo a Mataró.

Informació M.Gómez/ P.Andreu