L’Aula de Teatre tornarà a ballar durant el 'Mataró s'enlaira'

L'Aula de Teatre de Mataró està preparant per a aquest mes de juliol dues propostes de dansa que culminaran amb l’actuació dels alumnes durant la Festa Major de Les Santes. Aquesta serà la primera vegada que els professors i els alumnes de l’Aula de Teatre treballaran junts de manera presencial i que podran sortir a escena des de l’inici de l’estat d’alarma pel coronavirus. La directora de l’Aula de Teatre, Cristina Navarro, explica què suposa poder donar aquest pas cap a la normalitat després de tres mesos d’aturada. 

La primera proposta és un muntatge de creació escènica de danses urbanes que dirigiran del 6 al 24 de juliol els coreògrafs maresmencs Cristian i Mario Jiménez, professors a la darrera edició del programa de televisió Operación Triunfo. Un cop oberta la convocatòria, els dies 29 i 30 de juny es celebrarà un càsting presencial a l’Aula de Teatre per seleccionar-hi els participants.

La segona proposta és el curs intensiu ‘Dansa contemporània. Improvisació i creació’, que anirà a càrrec de les professores Marta Dalmau i Cristina Castellà. El curs, adreçat con el cas anterior a majors de 14 anys, s’ha programat del 13 al 24 de juliol a les tardes. Les inscripcions es tancaran el 30 de juny.  

El dos muntatges es podran veure del 25 al 27 de juliol dins del que s’ha anomenat 'Mataró s’enlaira', és a dir, el conjunt de vuit escenaris que aquest any es repartiran pels diferents barris de la ciutat. Tot plegat per diversificar la celebració de Les Santes, unes Santes reduïdes per la Covid-19.

Informa: B. Doñate