L’Aula de Teatre presenta els resultats dels tallers anuals

La situació de pandèmia ha obligat a adaptar tot el curs, malgrat que l’Aula de Teatre assegura que també han après a reinventar-se i a descobrir nous llenguatges

Imatge: Mataró Audiovisual

Tret de sortida a les representacions dels tallers de l’Aula de Teatre. Aquest cap de setmana Can Gassol s’ha omplert en repetides ocasions per veure la feina feta pels alumnes al llarg del curs. Un curs que no ha estat gens fàcil de seguir, ple de classes virtuals. Fer teatre, dansa o musicals sense tocar-se, amb mascaretes i amb assajos a través d’internet ha estat tot un repte tant per l’escola com pels alumnes. Segons la directora de l’Aula de Teatre, Cristina Navarro, la pandèmia els ha ensenyat a reinventar-se i a descobrir nous llenguatges.

Qui també creu que l’aturada cultural ha posat pals a les rodes durant el curs és el professor Oriol Colomer Casas. Una situació que ell mateix considera, però, que han sabut revertir amb moltes ganes quan s’han aixecat algunes de les mesures. El primer espectacle que s’ha mostrat a Can Gassol aquest dissabte ha estat una versió de l’obra ‘Nit de Sant Joan’ de la companyia Dagoll Dagom. Aquesta funció ha estat el resultat del Taller de l’Aula Júnior 13 anys. El mateix dissabte al vespre ha estat el torn del grup A de l’Aula Júnior de 17 a 25 anys amb ‘El somni d’una nit d’estiu’ de Shakespeare. I de cara a diumenge ‘El conte de fades empoderades’ del grup de 10 a 11 anys i ‘Els boscos millors’ del grup B de 17 a 25 anys. Els tallers continuaran fins a mitjans del mes de juny per presentar tota la feina feta al llarg del curs, però sobretot dels últims mesos, a l’Aula de Teatre.

Informa: M.Gómez / M.Castilla / E.Andrés