L’Aula de Teatre convida la gent a ballar una coreografia des de casa

confinament
Fotografia: Mataró Audiovisual

L’Aula de Teatre de Mataró ha penjat una coreografia a les xarxes, un vídeo amb l’etiqueta #l’AulaesMou ballant la coreografia que les professores de dansa de l’Aula han creat, a partir de la cançó “Inevitable” d’Oques Grasses. 

Des de l’Aula de Teatre s’anima a aprendre’s la coreografia i gravar-se ballant-la, per compartir-la a les xarxes amb l’etiqueta #lAulaesMou. Aquests vídeos s’aniran compartint a les xarxes de l’Aula de Teatre i de Cultura Mataró. El vídeo sencer amb el tutorial de la coreografia es troba al canal de youtube de Cultura Mataró. 

Precisament, el grup català Oques Grasses ha volgut participar de la iniciativa cedint els drets per utilitzar el seu tema musical. Tot plegat gràcies a la relació de membre de l’Aula amb el conjunt i les ganes de contribuir en aquesta època de confinament.

Aquesta iniciativa s’afegeix a l’activitat que durant aquests dies de confinament s’està realitzant des dels perfils de Twitter del Museu de Mataró, la Xarxa de Biblioteques de Mataró i el M|A|C.

Informa: O.Debat