L’Aula de Teatre acomiada el curs dels tallers de teatre

L’Aula de Teatre posa sobre els escenaris els treballs fets durant aquest últim curs focalitzant-se amb els tallers de teatre. Una vintena de tallers que inclouen també la dansa contemporània i que es representen a través de més de 300 alumnes. El Taller d’integració teatral ha posat el punt i final al Teatre Monumental fent una adaptació del “Som-ni d’una nit d’estiu” de Willian Shakespeare. Un cant a la joventut i a la llibertat d’estimar que aporta molts missatges i que s’ha treballat conceptualment com a una companyia de teatre gràcies a tots els actors i actrius, però també dels voluntaris, que hi participen. 

L’Aula de Teatre és un servei públic i té cabuda per a tothom qui es vulgui endinsar en aquest món artístic. La seva directora, Cristina Navarro, assegura que és una reflexió que es va fer fa anys conjuntament amb l’Ajuntament de Mataró.

Un any més les representacions de l’Aula de Teatre són espectacles solidaris. Tots aquells espectadors que vulguin poden col·laborar amb el Banc d’Aliments aportant arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli, per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró.

 

Informatius: M. Gómez