×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

L’augment de contagis de Covid-19 a Mataró obliga a ajornar diversos actes culturals

La situació epidemiològica que viu la ciutat torna a posar en perill la cultura mataronina i tots els seus actes. Aquesta tarda s’han anunciat diversos ajornaments per tal d’intentar reduir l’activitat de la població i així, fer minvar les opcions de propagació del virus. 

Un dels primers esdeveniments que s’ha anunciat que no es podrà dur a terme a la data prevista és el Maresme Sound. Aquest cicle de música alternativa tornava aquest cap de setmana després d’haver-se hagut d’ajornar al març. Així doncs, el concert de Carles Duart que havia de tenir lloc aquest dissabte a Ca l’Arenas no  es podrà dur a terme. 

A banda del Maresme Sound, tampoc podran realitzar-se les activitats previstes a les biblioteques municipals, activitats al carrer, les visites guiades i activitats programades als museus de la ciutat i l’acte “#Com03” previst per aquest dissabte i organitzat pel M|A|C. 

A més, des de l’Associació de Veïns Esmandies també han decidit anul·lar totes les activitats plantejades per aquests propers dies. Entre elles, hi havia la matinal de country de diumenge i un acte de la CUP. 

Finalment, un dels esdeveniments que queda pendent de confirmar és el Mercat del Film programat per la setmana vinent. Els organitzadors d’aquesta mostra de produccions audiovisuals ja estaven estudiant com poder tirar endavant una versió virtual. 

Informa: L.Sanmiquel / M.Gómez