L’actriu Sandra Sàrrias presenta a Mataró ‘El viatge’, el seu primer llibre

L’obra, escrita amb un llenguatge poètic, explica la història d’una dona que viatja al seu interior per resoldre un conflicte moral

Imatge: Mataró Audiovisual

La mataronina Sandra Sàrrias, actriu, directora i guionista, ha presentat aquest dissabte a Mataró el seu primer llibre, ‘El viatge’. L’obra, que es mou entre la prosa i la poesia, tracta sobre un viatge, però en aquest cas interior: el que realitza la protagonista, una dona amb un conflicte moral que passa un temps tancada a casa seva.

La presentació s’ha fet a Dòria Llibres i ha comptat amb la participació del dramaturg mataroní Pere Anglas. Precisament, ‘El viatge’ s’hauria d’haver presentat el març de l’any passat també a Dòria Llibres, però l’acte es va haver de suspendre per la pandèmia. Una situació, doncs, posterior a la creació de l’obra, però que ara pot ajudar el lector a identificar-se amb el que s’explica.

En paraules de Sandra Sàrrias, la protagonista del llibre és una dona amb un conflicte moral que viatja al seu interior per poder enfrontar-s’hi i solucionar-ho.  

‘El viatge’, definit en el pròleg pel poeta Jordi Valls com a “un camí introspectiu cap a la veritat més profunda”, és un llibre ple de referències culturals i escrit amb un to poètic. Però, segons l’autora, és una obra per a tots els públics.

La d’aquest dissabte ha estat la primera presentació de ‘El viatge’ a la comarca del Maresme. L’acte també ha comptat amb la participació de la regidora adjunta a Cultura de l’Ajuntament de Mataró, Maria José Carrasco.  

Informen: B. Doñate / J.Méndez