L’AAVV de Peramàs Esmandies en contra de la supressió del Concert Vermut de Les Santes

L'AAVV de Peramàs Esmandies mostra el seu descontent davant la decisió de l'Ajuntament de suspendre el Concert Vermut de Santes a les Esmandies que se celebrava el 26 de juliol. Segons afirmen des de l'Associació, la notícia se'ls va comunicar a través d'un tècnic de l'Ajuntament fa unes poques setmanes. Aquest els va explicar que l'optimització d'espais que s'està impulsant aquest any per la Festa Major de les Santes, per tal de poder reduir despesa és el principal motiu d'aquesta cancel·lació. Des de l'Associació es mostren predisposats a col·laborar en més actes de Santes i poder treure més partit a l'espai durant la Festa Major, alhora que demanen que se'ls comuniqui la suspensió de l'acte per escrit.

Expliquen que el Concert Vermut de Santes a les Esmandies congregava cada any a un públic molt fidel i era un dels actes més antic de la Festa Major, que es portava celebrant des de les primeres Santes del govern democràtic. També consideren que contradiu la voluntat d'obrir les Santes als barris que va expressar el govern l'any passat.

Des de l'AAVV Peramàs Esmandies han enviat una carta a cultura de l'Ajuntament, tot i que encara no han rebut resposta. La seva intenció és assistir aquest vespre al plenari de Santes, per preguntar sobre la qüestió.

Informa: A.Gual