L’últim sopar de la Pellofa XLIII

La cita ha tingut lloc al Teatre Monumental, residència obligada per les mesures Covid de la reina del Carnestoltes durant els dies de Carnaval d’aquest 2021

Pellofa XLIII i la seva comitiva han celebrat el seu últim sopar, el Sant Sopar, a ritme d’espectacle musical. La cita ha tingut lloc al Teatre Monumental, residència obligada per les mesures Covid de la reina del Carnestoltes durant els dies de Carnaval d’aquest 2021. La reina Pellofa, reencarnada enguany en una superheroïna, s’ha vist assetjada des de la seva arribada a Mataró per un desconegut a través de WhatsApp.

En el Sant Sopar s’ha descobert qui era l’assetjador. La Pellofa l’ha citat a casa seva per participar en el sopar amb la seva comitiva. Abans, però, ha trucat el timbre de la porta un altre personatge: el venedor de vacunes contra la Covid. Tenia totes les que hi ha al mercat i alguna de nova, com l’Hacendado i la Bote, en referència a l’alcalde de la ciutat. Les vacunes s’han administrat a tota la comitiva de la Pellofa. Per saber quina tocava a cadascú, s’ha fet a sorts amb la ruleta de les vacunes.

Finalment, ha arribat el convidat assetjador. Era el virus de la Covid19, que volia contagiar la Pellofa, la seva comitiva i el públic del Teatre Monumental. La Pellofa, però, ha vençut el virus i ha alliberat la ciutat. Però ella no ha pogut resistir la cançó que més sonava durant l’estat d’alarma, el “Resistiré” del Duo Dinámico.

Ha demanat a la seva comitiva que la deixessin sola per morir, com ha mort molta gent durant aquesta pandèmia. Ha marxat, ha dit, cap un lloc on també la necessiten per donar alegria. Segurament el mateix lloc on es troben totes les víctimes de la Covid.

L’espectacle del Sant Sopar s’ha pogut seguir per Mataró Televisió, com tots els que formen part del Carnestoltes del 2021. L’Enterrament de la Sardina amb el testament de la Pellofa serà l’últim espectacle i tindrà lloc aquesta nit de Dimecres de Cendra, també al Teatre Monumental i es podrà veure per Mataró Televisió a partir de les 8 del vespre.

 

Informa: P. Andreu