Joan Sánchez llueix el seu repertori per la dignitat de la gent gran

El pianista i compositor mataroní s’estrena a la ciutat amb un concert benèfic per ajudar la Residència Torre Llauder, gestionada per Càritas Mataró des de fa 38 anys

Té tres àlbums, acumula milions de reproduccions i l’any passat va rebre un premi als Intercontinental Music Awards de Los Angeles. Joan Sánchez toca el piano des de ben jove i des del 2019 no ha deixat de compondre, però mai havia tocat a Mataró, la seva ciutat. Aquest diumenge ho ha fet en una actuació íntima i solidària.

Joan Sánchez, pianista i compositor: “Emocionat, hi ha moltes persones conegudes i de la família, però a més l’espai és preciós. Fa il·lusió. La majoria de composicions que toco són meves, però de tant en tant també toco alguna composició de Ludovico Einaudi o Philip Glass”

I així ha estat. Amb ell i al piano al centre del primer pis de l’Ateneu Centre Cultural, envoltat d’un centenar de mirades que no s’han perdut detall dels moviments de Joan Sánchez. Entre el públic, cares de relaxació i algun somriure.

Va ser el mateix pianista qui va tenir la iniciativa de fer un concert en benefici de Càritas Mataró i, en concret, de la Residència Torre Llauder. Gestionada per l’entitat des de fe 38 anys, està destinada a persones grans amb pocs recursos econòmics que no poden accedir a altres centres.

Teresa Feliu, presidenta de l’Associació Residència Torre Llauder: “La residència no s’abasteix amb ajuts de la Generalitat ni de l’Ajuntament, només amb donatius personals. Per això actes com aquest són tan importants. D’una banda, per conscienciar de la necessitat d’aquestes aportacions i, de l’altra, perquè com més en rebem més podem ajudar aquestes persones a tenir un entorn bonic i benestant”

Els 1.113,40 euros que s’han recollit durant concert es destinaran a cobrir el cost de la pintura de la residència.