Joan Pera protagonitza 'El pare de la núvia' al Teatre Condal

Un pare que casa la seva filla i que descobreix poques hores abans del casament que la mare del seu futur gendre va ser la seva amant i que va donar a llum al seu gendre just 9 mesos abans de la seva última infidelitat. Aquest és l'argument de ‘El Pare de la núvia’. Una comèdia de teatre que protagonitza l'actor mataroní Joan Pera, sota la direcció de Joel Joan. El pare de la núvia adapta al teatre la pel•lícula del 1950 dirigida per Vincente Minnelli i amb Elizabeth Taylor i Spencer Tracy com actors principals. Joan pera explica que Tracy va ser una inspiració per a ell.

De la pel•lícula se'n va fer una segona versió l'any 1991 dirigida per Charles Shyer i protagonitzada per Steve Martin. Ara, Joel Joan i Hèctor Claramunt l'han portat al teatre, segons Pera, amb molta i traça i un gran sentit de l'humor.

L'obra, que ja està en marxa, es podrà veure al Teatre Condal de Barcelona fins al 15 de març. Després començarà una gira per Catalunya que farà parada a Mataró el mes de juliol.

Joan Pera ja té nous projectes enfilats, els dos al costat del seu fill Roger Pera. Es tracta de l'obra ‘Papà Mozart’ amb l'acompanyament de l'Orquestra Simfònica del Vallès i la pel•lícula de TV3 que es començarà a rodar a la primavera i que possiblement portarà per nom ‘Paco el metralla’.

Informa: J.Peñaranda

Tags: