Joan Pera, protagonista de la comèdia "Yucatán"

Aquest divendres arriba a les pantalles de cinema "Yucatán" una comèdia protagonitzada pel mataroní Joan Pera. Dirigida per Daniel Monzón, la pel·lícula explica la història de dos estafadors que fan tot per diners. En aquest marc, el personatge interpretat per Pera, un home que guanya un premi important de loteria que es troba enmig d'un fals segrest. Monzón torna amb aquest treball a la comèdia. Un gènere que no treballava des de l'any 2002. Gènere en el qual Pera es mou amb tota comoditat.

Molt conegut pels seus papers còmics, especialment dalt dels escenaris de teatre, Joan Pera ha fet en els darrers anys un important salt al món del cinema i la televisió. Al setè art ha pogut ampliar encara més els seus registres com a actor. Des de Pau Casals a aquest personatge de Yucatán, Joan Pera assegura que sempre busca que els seus personatges s'assemblin una mica a ell.

El film "Yucatán" es va rodar durant quatre mesos en diversos emplaçaments de Barcelona, Brasil i Mèxic. Això sí, gran part de les escenes de la pel·lícula es van rodar a l'interior d'un creuer, convertint el vaixell en un gran set de rodatge.