Joan Pera nominat als Premis Nimfa d'Or

Imatge de la pel·lícula "Pau, la força del silenci"

L’actor mataroní Joan Pera ha estat nominat als premis de la televisió de Montecarlo. Pera opta a la Nimfa d’or del festival pel seu paper a “Pau, la força d’un silenci”, on el conegut intèrpret es va posar a la pell de Pau Casals. Un personatge que va construir allunyant-se molt dels habituals rols còmics que interpreta en teatre o cinema. La pel·lícula, produïda i estrenada per TV3, ressegueix els primers anys d’exili del músic a  Prada de Conflent. Un moment crucial de la seva vida quan va decidir no tornar a tocar més com a protesta per la dictadura de Franco. A més de l’actor, el film també està nominat i forma part de la secció oficial del 58è Festival de Televisió de Montecarlo. Es celebrarà entre el 15 i el 19 de juny a la capital del principat de Mònaco.

La Nymphe d’Or és un dels premis més reconeguts en el món de la producció televisiva internacional i buscar premiar els millors programes i actors de la petita pantalla. Els guardons els atorga un jurat format per actors i professionals de l’audiovisual que escullen el guanyadors després de visionar tots els productes en competició.

La nimfa del premi és una còpia de la Nymphe de Salmacis de François –Joseph Bosio, escultor de la cort del rei Lluís XVIII de França. S’exposa habitualment al Museu del Louvre de París.

Informa: Cristina Salad