Joan Pera estrena "Alguns neixen estrellats" al Teatre Monumental

"Alguns neixen estrellats" és la nova obra que protagonitza Joan Pera i que s'estrenarà aquest divendres al Teatre Monumental de Mataró. Un espectacle que fa acompanyat de David Olivares, amb qui acaba de protagonitzar l'obra "El Fantasma de Canterville" i que vol ser un homenatge a la sèrie britànica dels anys 70 que porta el mateix nom. Un reconeixement a l'humor senzill i sense pretensions, més enllà de fer riure al públic, basat sobretot en la construcció de personatges humans i reals.

Aquesta és només una de les novetats que presentarà el mataroní Joan Pera aquest 2019. El proper 9 de març l'actor tornarà a pujar al damunt l'escenari en una nova estrena, "Papà Mozart", que protagonitzarà juntament amb el seu fill Roger Pera. Un obra amb guió de Sergi Belbel, que narra la relació epistolar entre el cèlebre compositor i el seu fill. L'obra, s'estrenarà primer a Sabadell i el dia següent al Palau de la Música i comptarà amb l'acompanyament musical de l'Orquestra Simfònica del Vallès.

Dos nous espectacles, que se sumaran a la llarga trajectòria que acumula Joan Pera, tant al damunt dels escenaris com a la petita pantalla. De fet, i per aquest motiu, l'actor mataroní rebrà el proper 27 de gener, de mans de l'Acadèmia de cinema Català, el Gaudí d'honor.

 

Informa: A.Gual