×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Jazz i poesia, protagonistes de les últimes actuacions del Festival Nosaltres

El Festival Nosaltres continua endavant amb la seva programació. Ahir els assistents van poder gaudir d’una magnífica nit a la fresca escoltant música jazz de tres professionals destacats de la comarca. Ivó Oller, trompetista; Dani Comas, guitarrista i Bernat Guardia, baixista van oferir un repertori format per cançons pròpies i estàndards de jazz. Tres músics que celebren la possibilitat de poder participar en festivals com el Nosaltres malgrat la situació sanitària.

El públic va omplir la majoria de les cadires que es van col·locar al Pati de Can Marchal tot respectant les mesures de seguretat establertes. Gel hidroalcohòlic, mascaretes obligatòries i distància entre persones. Aquesta situació anòmala no va impedir però que l’espectacle fos molt proper i els assistents van poder gaudir, una vegada més, de la música en directe.

Abans de l’actuació d’Ivó Oller Trio, l’escenari del Festival Nosaltres va acollir un recital de poesia de proximitat. La mataronina Chantal Poch, la Laia Maldonado i el vilassarenc Adrián Salcedo van ser les veus que van poder-se escoltar recitant un recull de poemes propis.

Informa: L.Sanmiquel / EAM Studio 22