Ja a la venda el llibre de l’Associació de Relataires en Català per la Marató de TV3

‘Són pocs, som molts’ és el títol del llibre que va presentar ahir a la tarda l’Associació de Relataires en Català a la Biblioteca Pompeu Fabra. Es tracta d’un dels actes que s’organitzen a la ciutat de Mataró per donar suport a la Marató de TV3 que aquest any es dedica a les malalties minoritàries. El llibre conté relats, poemes i pintures de 123 autors i 18 artistes del maresme majoritàriament, però també d’altres punts de Catalunya. La iniciativa, més que consolidada,  posa a la venda el llibre anual de l’Associació de Relataires en Català i destina el benefici íntegra a la Marató. L’any passat van poder recaptar més de 5.300€ i aquest any s’han marcat l’objectiu d’arribar als 6.000€. 

Durant l’acte de presentació es va fer un petit tastet de lectura de relats i poemes del llibre. Hi van participar poetes de renom com Carles Duarte i Vicenç Llorca. Cada un d’ells hi ha contribuït amb l’aportació d’un poema inspirat en les diverses pintures recollides al mateix volum.

El llibre té un cost de 12€ i es pot aconseguir per correu postal sol·licitant-lo des de l’adreça electrònica associació.relataires@gmail.com.

 

Informa: J.Peñaranda