"It's all about the Ggggrrrrrrrrrrrr" reflexiona sobre l'agresivitat i les seves conseqüències

Diumenge Can Gassol va acollir una obra sobre l’agressivitat, la ràbia, la guerra, la postveritat de la política i l’autoparòdia del poder masculí. Sota el títol "It's all about the Ggggrrrrrrrrrrrr", és a dir "Es tracta del rugit", els dos "perfomers" principals Adrià Botella i Oriol Guanyabens busquen descobrir com es desenvolupa l'agressivitat i el poder masculí i quines són les seves conseqüències. Des d'una discussió de parella home-dona fins a guerres provocades per líders polítics.

El seu director Max Grosse cataloga l'obra com un cabaret contemporani on els dos intèrprets fan de mestres de cerimònia. Dos mestres de cerimònia que van inspirar al director quan va veure l'obra sobre sàtira política, "fake news" i reflexió de l'actualitat "It's all about the hairstyle", que van interpretar ara fa ja gairebé dos anys.

Una mostra teatral contemporània de caràcter postmodernista i experimental que va comptar amb projeccions audiovisuals de Marc Guanyabens i música en directe a càrrec del bateria Adri Cubells.

Informa: L. Fernández / A.Navarro