Inici de la temporada estable al Monumental amb un alt nombre d’abonats

El Teatre Monumental arrenca la temporada estable amb un alt nombre d’abonats per gaudir de les cinc obres previstes entre el 27 de setembre i l’1 de desembre. El teatre compta amb més de 500 abonats i permet veure les cinc obres amb un únic pagament. Tot i això, també es disposa d’entrades per espectacle per a aquelles persones que només vulguin assistir a una obra en concret.

La temporada comença amb “Jerusalem”. Una obra dirigida per Julio Manrique, i que comptarà amb la presència de la mataronina Clara de Ramón. Aquesta obra, que parteix d’una cançó amb un missatge obrer, explica la història d’un personatge, El Gall, que viu aïllat al bosc amb la seva autocaravana. Un format que ha fet debut al Teatre Grec i que després d’una llarga temporada aclamada amb bones crítiques, inicia la gira de Catalunya a Mataró. De fet, la tècnica de cultura, Anna Verdaguer, assegura ser un orgull que la gira de “Jerusalem” tingui el tret de sortida a la ciutat.

La temporada continua el 12 d’octubre amb “La tendresa”, i “Birdie” el 26. Al novembre arriba un format més conceptual i de dansa, “Set of Sets” i ja al desembre clou la temporada amb “La reina de la bellesa de Leenane”, que també recau la direcció a Julio Manrique.

Informa: A.Pérez-Vico / C.Salad