"Homenatge a Mossèn Biscúter", un repàs per la vida del rector de Maria Auxiliadora

L’Espai Gatassa acull des de dilluns l’exposició “Homenatge a Mossèn Biscúter”. Creada l’any passat en motiu del centenari del seu naixement, la mostra fa un recorregut per la vida del rector de la parròquia de Maria Auxiliadora a través de fotografies. L’objectiu de l’exposició és el de explicar i emfatitza la feina comunitària que Joan Lluís Gonzàlez Haro va fer entre l’any 1955 i l’any 1973 al barri de Cerdanyola. La creació de la primera escola de la zona, d’un cinema o de locals de jocs són algunes de les contribucions que va fer el rector al barri. Juan de Maya, membre de la comissió organitzadora dels actes del centenari del naixement de Mossèn Biscúter , destaca la tasca educativa, cultural, religiosa i social i la labor que va fer el religiós pensant sobretot en joves de Cerdanyola.

L’exposició neix d’imatges trobades a la Parròquia de Maria Auxiliadora, d’algunes donades per gent del barri i d’altres realitzades per un grup de joves de l’època que documentaven tot el que passava a la parròquia i a Cerdanyola.

L’exposició fotogràfica “Homenatge a Mossèn Biscúter” es podrà veure a l’Espai Gatassa fins el 28 de juny. L’organitza Òmnium Cultural i la Parròquia Maria Auxiliadora.

 

Informa: S.Ruiz/ L.Barroso/ E.Andrés

Noticies relacionades