Gran afluència al 1r Festival Tral•larí

Al voltant de 10.000 persones s'han apropat aquest passat cap de setmana al Parc de l'Escorxador per gaudir del primer Festival Tral·larí. Un festival infantil on els petits van poder gaudir de dos dies plens de música i activitats creades especialment per ells. Dins de la programació hi havia previstos concerts i tota mena d'activitats infantils gratuïtes com tallers de dansa, de ioga i relaxació o de música. L'entitat organitzadora va ser Ralet Art i Cultura, qui amb aquest festival pretenia omplir un buit en la programació familiar, no només de Mataró, sinó de tot el Maresme.

Dins de les activitats programades hi havia les actuacions dels grups Xiula i El Pot Petit com a caps de cartell. A més, els petits podien realitzar tota mena de tallers, des de pintar o ballar, fins a participar en sessions de ioga o experimentar amb fang. Els pares, tot i que no se'ls permetia participar directament en totes aquestes activitats, sí que van poder gaudir d'un clàssic vermut de diumenge, acompanyat de música per tota la família com a acte de cloenda del festival.

L'organització del festival ha valorat els dos dies com un èxit. És per això que ja es té en ment la preparació de la que serà la segona edició.

 

Informa: L.Fernández / J.Masriera