"Gràcies per la música", les memòries musicals de Xarli Diego

El locutor de ràdio Xarli Diego ha presentat “Gràcies per la música”, el llibre de les seves memòries radiofòniques que recull totes les anècdotes i experiències mentre va ser presentador del programa a Ràdio Barcelona “Caspe Street” durant els anys 70 i 80. Diego presentava el programa musical i entrevistava a grups i cantants del moment, no només catalans o espanyols sinó també internacionals. Les converses i peculiaritats amb alguns d’ells com Boney M, Romina Power, Roger Hodgson, Mecano, els Pecos o Serrat, són només alguns exemples de les memòries del mataroní d’adopció. Unes memòries molt concretes centrades en una època de la vida de Diego compresa entre els seus 16 i 27 anys.

El llibre està escrit en primera persona i ha estat elaborat amb molta música. De fet, l’autor assegura que la música ho és tot per ell, i no només la de la dècada dels 70 o 80, sinó també l’actual.

La presentació s’ha fet a Dòria Llibres amb la música i les imitacions de Pep Plaza i la veu Txell Sust, que han moderat la trobada.

M.Gómez / J.Monfort