GospelSons omple Sant Josep amb un concert benèfic per Open Arms

La Parròquia de Sant Josep es va omplir de música dissabte gràcies al cor mataroní Gospelsons dirigit per Georgina Blanch. El concert pretenia destinar els beneficis recaptats a l'organització no governamental Open Arms. En total es van recollir més de 2.000€. Aquesta ONG ajuda les persones que es veuen forçades a abandonar el seu país per emigrar a Europa en la recerca d'una vida millor.

A les 18 hores va començar l’acte amb unes paraules en nom del cor que explicaven el seu compromís amb l’ONG i la lectura d’un correu d’un membre d’Open Arms on agraïen la col·laboració de GospelSons en aquest projecte.

Al llarg del concert, van sonar un total de 10 cançons com ara Speak to me, Your spirit, Every Praise i va acabar l’actuació amb una peça africana titulada Honolofatsa. Per la seva banda, els cantants van voler recordar les persones que creuen el Mediterrani lluint un mocador africà. Al final de l'actuació, Georgina Blanch va llegir unes paraules demanant el compromís dels governants en la resolució d’aquest conflicte i va llegir un fragment d’un poema de Joana Raspall.

L'import recaptat s'ingressarà al compte de l’ONG com a donatiu pel projecte que estan portant a terme. Des del setembre de 2015 fins el juliol d'aquest any, Open Arms ha salvat 59.706 persones.

Informa: C.Monferrer