Golden Embers, Diode i Mama Calypso tocaran al Posidònia Fest

Són els grups de proximitat que s'han escollit entre les 34 propostes presentades en l'últim mes. Tocaran al Posidònia Fest a l’escenari ‘Maresme’

Mentre que les entrades pels concerts del Posidònia Fest segueixen a la venda, aquest dimecres s’han fet públics els noms dels tres grups locals que actuaran a l’escenari ‘Maresme’ al costat dels caps de cartell. Després que durant un mes s’hagin pogut apuntar les formacions musicals de la comarca, els organitzadors del festival han anunciat que entre les 34 propostes presentades Golden Embers, Diode i Mama Calypso són els escollits per actuar al Posidònia Fest. Una aposta claar, segons Segell Microscopi que són els organitzadors del festival, pels “grups de casa”.

Acompanyant Caamaño & Ameixeiras i Roger Mas, el primer dia de festival, el dijous 1 de setembre, hi actuaran els Golden Embers amb Andrea Cardenburg a les veus i al violí i Ramon Rodríguez a les veus i les guitarres. El divendres serà Diode qui tocarà al costat de Jo jet i Maria Ribot i Marina Rossell. Pau Mainé i Joan Torrentó conformen aquest duet de El Masnou i Arenys de Mar. Els últims en pujar a l’escenari de música de proximitat seran els membres de la banda ‘Mama Calypso i els xavals tropicals’, liderats per la Maria Solà. Tocaran el dissabte dia 3 de setembre amb Magalí Sare i Miquel Gil.

L’edició d’aquest any del Posidònia Fest es torna a situar al Port de Mataró, comptarà amb un aforament de 400 persones assegudes i compta amb un espai dedicat a l’art.

Informa: M.Gómez