Gessamí Boada impulsa una campanya de micro mecenatge pel seu nou disc

“On començo jo” serà el títol del segon disc de la cantautora mataronina Gessamí Boada. Una reflexió musical sobre les relacions interpersonals i els límits, que despulla musicalment la personalitat de Boada i que ella, ara, comparteix amb els seus seguidors en aquest nou treball. Per tirar-lo endavant però, ha iniciat una campanya de micro mecenatge a través de Verkami. Una opció de fer viable el projecte, de fer partícips del nou disc als seus seguidors i d’impulsar la cultura en uns moments complicats a conseqüència de la crisi sanitària per la Covid-19.

Tal com funcionen aquest tipus de campanyes, els mecenes reben recompenses per haver fet una aportació econòmica. En el cas del nou disc de Boada també és així i entre els beneficis hi ha cançons personalitzades, el seu primer disc anomenat ‘White Flowers’ o fins i tot, concerts privats.

La campanya a Verkami s’acabarà el 9 d’octubre malgrat que ja ha rebut molts mecenes. A hores d’ara ja s’ha superat el 50 per cent dels 3.500 euros que demana la mataronina. Tres de les cançons d’‘On començo jo’ ja es van poder escoltar a l’últim concert de la gira ‘White Flowers’ que Gessamí Boada va fer precisament al Festival Nosaltres. També es podran sentir dos avançaments del disc a l’octubre, abans que el 6 de novembre es publiqui el disc físic al complet.

Informa: M.Gómez / C.Monferrer